BAŞKAN AKSOY, BOZOVA’YA KAPALI SPOR SALONU İÇİN GENÇLİK SPOR BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un Ankara’da sürdürdüğü temaslarına devam ediyor.

Bozova ilçesine kazandırmayı düşündüğü yatırım ve projeleri için AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile birlikte gerçekleştirdiği başkent ziyaretlerine milletvekilleri ve Bakanlık ziyaretleri ile devam ediyor.

“Bozova her zaman her şeyin en iyisine layık, Her şey Bozova için” sloganı ile ilçeye hizmet için gece gündüz durmadan çalışan Başkan Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu da ziyaret ederek, Bozova’ya kazandırmayı istediği Kapalı Spor Salonu Projesini sundu. Bozova AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile birlikte yine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan riyasetinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Aksoy, yaptığı görüşmeyi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sosyal medya üzerinden ” Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu, Milletvekilimiz @halilozcan63 riyasetinde İlçe başkanımız @sdevecinet ile birlikte ziyaret ederek ilçemize Kapalı Spor salonu için projemizi sunduk. Bozova her zaman, her şeyin en iyisine layık. Her şey BOZOVA için.” paylaşımında bulunan Başkan Aksoy, Kapalı Spor Salonu için çalışmaları sürdürdüğünü bir kez daha gösterdi.

Eklenme Tarihi: 31.10.2019 14:07