Stabilize Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

Kış ayları öncesinde vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için belediyemiz kırsal mahallelerde mahalle içi stabilize yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tüm kırsal mahallelerde ulaşım ağında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları adına stabilize yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Yol medeniyettir şiarıyla çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Bozova Belediyesi hizmet bağlamında her alanda olduğu gibi kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürürken, çalışmalar vatandaşlar tarafından olumlu karşılanıyor.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz belirlenen program dahilinde tüm mahallelerde eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedirler.

Eklenme Tarihi: 06.12.2023 10:00