Bozova’da Doğalgazın İlk Meşalesi Yakıldı

Hayaldi gerçek olunmaz denilen doğalgaz Bozova’ya veriliyor. Bozova Kent Meydan Parkında düzenlenen törenle Bozova ilçe merkezine verilecek olan doğalgaz için ilk meşale yakıldı.

Seçim vaatleri arasında yer alan Doğalgazı Bozova ilçesine kazandıran Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, bir sözünü daha yerine getirmiş oldu.

Doğalgaz ile ilgili olarak düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt, AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Çakmak, AKSA Bölge Müdürü M. Nezih Ural, STK Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve kıymetli vatandaşlarımız katıldı.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy öncülüğünde Bozova ilçe merkezine doğalgaz verilmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Bozova Kent Meydan Parkında düzenlenen törende ilk meşale yakıldı. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Söz verdiğimiz gibi doğalgazın ilk meşalesini de yaktık diyerek, “İlçemize doğalgazın kazandırılması için yaz aylarında başladığımız doğalgaz kazma çalışmaları tamamlandı. İlçe merkezine verilecek olan doğalgaz için bugün düzenlenen törenle ilk meşalemizi yaktık. Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ AKSOY; HER ZAMAN HALKIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ

2019 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Suphi Aksoy, Bozova ilçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelere eşit hizmet anlayışı ile 4,5 yılı geride bıraktı. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçe merkezine ve kırsal mahallelere kazandırdığı projeleri saymakla bitmiyor. Seçim vaatleri arasında yer alan ilçe merkezine doğalgazı kazandırmak için Belediye Başkanımız Suphi Aksoy bir sözünü daha yerine getirdi.

Eklenme Tarihi: 29.12.2023 20:03