Başkan Aksoy’dan 2. Dönem Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

15 yarıyıl sömestre tatilin ardında bugün başlayan 2. Dönem eğitim öğretim yılı tüm Türkiye genelindeki okullarda olduğu gibi Bozova İlçesindeki okullarda da yeniden başladı. 15 günlük yarı yıl tatilin ardında yeniden okullarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Aksoy, bugün başlayan 2023-2024 2.dönem eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle 2. dönem eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Aksoy, “Bozova Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık, tüm imkânlarımızı seferber ettik ve aynı düstur ile çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 15 günlük tatilde öğrencilere eğitim ve öğretimde ayrı kalmamaları içinde Bozova Belediyesi olarak karnesini getiren tüm öğrencilerimize çeşitli eğitim kaynaklarını hediye ettik. Amaç burada çocuklarımızın boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri oldu’ dedi.

Başkan Aksoy, “Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır” diyerek, şu ifadelere yer verdi:

“Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2023-2024 2. dönem eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 05.02.2024 12:07