Başkan Aksoy’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yayımladığı mesajında, “Basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını sürdüren basın aynı zamanda toplunun aynasıdır. Teknoloji çağı ile birlikte bilgiye erişimin de kolaylaştığını, böylesi bir dönemde toplumun sesi ve vicdanı olan basının daha da önem kazanmıştır. Daha önceleri habere ulaşmak ciddi zaman alırken, günümüzde teknolojinin bir hayli ileri seviyelerde olması hesabıyla, elimizdeki cep telefonları ile anlık olarak gelişmelerden haberdar olabiliyoruz. Bu yüzden basının önemi kadar sorumlulukları da arttı. Bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olan basın yayın organlarının gücü haberleşme çağını yaşadığımız günümüzde daha çok hissedilmektedir. Dünyanın dört bir yanında yaşanan olayları ve gelişmeler topluma duyuran, gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atarak büyük emek sarf eden basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 09.01.2024 16:50