Başkan Aksoy bir eseri daha Bozova’ya kazandırdı

Başkan Aksoy, gerek seçim öncesi vaatlerini gerekse göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırılacak tüm projelerini bir bir tamamlamaya devam ediyor. Belediye Başkanımız özellikle gençlere yönelik olarak hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin yanı sıra ilçenin büyük eksiklikleri olarak gördüğü tüm projelerini tamamladı.

4,5 yıllık görev süresinde ilçe geneline eşit hizmetlerin yanında, ilçenin eksiklikleri olan projeleri de tamamlıyor. Bozova ilçe merkezinde bay ve bayanların spor yapabilecekleri spor salonunu da ilçeye kazandırdı.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, İlçe Kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt ile birlikte açılışını gerçekleştirdiği spor salonunun açılış töreni öncesinde yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne, tüm projelerimizi ilçemize ve halkımıza kazandırdık. Bugüne kadar yapamayacağım hiçbir hizmet ve proje için söz vermedim. Söz verdiğim tüm hizmet ve projelerimizi de halkımızın hizmetine sunduk. Bozova Belediyesi olarak her alanda ilçenin kalkınması, gelişmesi için mücadele verdik vermeye de devam ediyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Bay-Bayan spor salonumuz ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Açılışı gerçekleştirilen spor salonunu Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ile gezip inceleyen ilçe kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz spor salonumuz ilçemize hayırlı olsun. Bu güzel eserlerin ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyorum. Başkanımız bir Bozova sevdalısı, Bozova’ya ve halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden, ilçemize yeni projeler kazandırmak için çalışıyor” dedi.

Eklenme Tarihi: 12.12.2023 10:43