İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’ndan Belediyemize Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve beraberinde Yönetim kurulu üyeleri Belediyemize ziyarette bulundular. İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, tüm ilçelerde yaptığı gezi ve incelemelere Bozova ilçesi ’de dahil oldu. İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu Bozova Ziyaretinde öncelikle Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt’u makamında ziyaret etti. İlçe Kaymakamı ziyaretinde kısa süre önce ilçe kaymakamı olarak göreve başlayan Yeşilyurt’a hem hayırlı olsun ziyareti hem de ilçe ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretine İlçe Başkanı Yusuf Çakmak ve Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’da eşlik etti. Kaymakamlık ziyareti sonrasın da Belediyemizi de ziyaret eden İl başkanı ve il yönetimini Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Belediye Başkan Yarımcılarımız ve Belediye Meclis üyelerimiz karşıladı. Belediye ziyaretinde İl başkanı ve yönetimine son dört yılda yapılan hizmetlerle ilgili sunum yapıldı. Yapılan çalışmaları takdirle karşılayan İl Başkanı ve Yönetimi Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ettiler. Sunum sonrasında gerek ilçe sorunları gerekse belediye çalışmaları ile ilgili olarakta görüş alış verilişinde bulunuldu.  Belediye ziyareti sonrasında İlçe teşkilatı ile görüşmek üzere İlçe Başkanlığına geçildi. İlçe başkanlığında da İl Başkanı ve yönetimine Belediye Başkanımız Suphi Aksoy eşlik etti. İlçe teşkilatı sonrasında ilçemizden ayrılan il başkanı ve yönetimi Halfeti’ye geçtiler.

Eklenme Tarihi: 02.10.2023 15:03