Mahalle Muhtarları ile Toplantı Yapıldı

Bozova İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen mahalle muhtarları toplantısı Bozova Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda tüm mahallelerdeki vatandaşlara daha iyi hizmet götürme adına mahalle muhtarlarının vereceği raporlar dahilinde kısa sürede çözüme kavuşturulması için görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı mahalle muhtarlarının gündeme getirdiği sorunları İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt ile Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, sorunların takipçisi olacaklarını ve hizmetlerin hiçbir şekilde aksamadan halka hizmet etmek için çalışacaklarını illetiler. Toplantıda ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bozova İlçe kaymakamı olarak atanan İlçe kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt hem mahalle muhtarları ile tanışmak hem de mahallelerdeki sorunları mahalle muhtarlarından dinlemek için toplantı düzenlendi. Toplantıda ilçe kaymakamı Yeşilyurt, ‘ilçe genelinde daha güzel hizmetlere hep birlikte imza atmak adına başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve siz mahalle muhtarlarımız ile birlikte hareket edeceğiz. Bugün düzenlenen toplantıda siz mahalle muhtarlarımızdan aldığımız sorunları da en kısa sürede çözüme kavuşturmak adına Belediye Başkanımız Suphi Aksoy başta olmak üzere diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla çözüme kavuşturacağız. Kısa süre önce ilçemizde göreve başladım bu kısa sürede ilçeyi tanımak adına gerek kurumlarımız olsun gerekse halkımızla olsun görüşmelerde bulunduk. İlçemiz sakin ve güzel bir ilçe görev süresince bende halkımıza en iyi şekilde hizmet etme adına Belediye Başkanımız ile birlikte sizin desteğinizle hizmet edeceğim. Bugün düzenlenen toplantıya katılımlarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman halkımıza ve sizlere kapım açıktır’ dedi. Toplantıda söz alan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ise, ‘bugün düzenlenen toplantıdan dolayı bende başta ilçe kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt’ta teşekkür ediyorum. Gerek şahsım olarak gerekse kurumumuz olan belediye olarak her zaman halkımızın ve siz muhtarlarımızın sorunlarının çözümü için varız. İlçe kaymakamı olarak yeni göreve başlayan ilçe kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt ile birlikte ilçemize daha güzel hizmetlerin hayata geçirilmesi için hareket edeceğiz. Bende bugün bu toplantının düzenlenmesinde başta ilçe kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt’ta teşekkür ediyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 27.09.2023 16:59