Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’dan Gençler İçin Kalıcı Bir Eser Daha

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, her alanda olduğu gibi sportif alanda da ilçeye kalıcı eserler bırakmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçenin kalkınması gelişmesi ve hizmet noktasında en iyi hizmetleri ve projeleri sunma adına tüm imkanları seferber ederek aşkla çalışmaya devam ediyor. İlçemiz genelinde tüm gençlerimizin faydalanabileceği ve gönül rahatlığı ile sporlarını yapabileceği bir eseri daha ilçeye kazandırma adına geçtiğimiz aylarda temeli atılarak bitme noktasına gelen antrenman ve spor salonu hizmete girdiğinde ilçe ve gençlerin hizmetinde olacak.

HERŞEY BOZOVA İÇİN

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, hizmet aşkıyla göreve geldiği ilk günden bugüne ilçe merkezimiz ve tüm kırsal mahallerimize eşit hizmet anlayışı ile belediye ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, gençlerin rahatlıkla sporlarını yapabilecekleri bir eseri daha ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor. Temeli atıldıktan kısa süre içerisinde bitme aşamasına gelinen antrenman ve salon sporları tesisi yakında hizmete açılması bekleniliyor. Yapılan antrenman ve spor salonu, bay ve bayanların rahatlıkla spor yapabilecekleri bir tesis ihtiyacını ortadan kaldıracak. Yapılan hizmetlerle ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, ‘Biz göreve geldiğimiz ilk günden bugüne hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık. Her zaman halkımıza en iyi hizmetleri sunma adına yaptığımız projeleri ilçemize kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemize her alanda olduğu gibi gençlerimize yönelikte yeni spor tesislerini hizmet sunma noktasında birçok sportif sahamızı gençlerimizin hizmetine sunduk. İlçe merkezinde kısa süre önce temelini attığımız antrenman ve spor salonunu ilçemize ve gençlerimize sunmuş olacağız. Bu spor tesisimiz şimdiden ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun’ dedi.

Eklenme Tarihi: 25.07.2023 13:59