BESYO Öğrencilerinden Başkanımız Suphi Aksoy’a Ziyaret

Bozova BESYO öğrencileri Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’u makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy makamında Beden Eğitimi öğretmeni Fatih Satıcı ve beraberinde BESYO öğrencileri ile makamında ağırladı. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Beden Eğitimi sınavlarına hazırlanan öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret ile ilgili olarak, yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, ‘Her zaman sporcularımızın yanındayım. Her zaman onlara destek olmak için varım. İlçemizde bulunan BESYO öğrencilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Beden Eğitimi öğretmeni Fatih Satıcı ve ekibine teşekkür ediyorum’ dedi. Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Fatih Satıcı ise, ‘Bugüne kadar spora ve sporcuya desteklerini eksik etmeyen ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a bende şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 11.07.2023 17:22