EKİPLERİMİZ İŞ BAŞINDA HAŞEREYE KARŞI İLAÇLAMA

Daha temiz ve daha yaşanılır bir Bozova için, Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, larva başta olmak üzere karasinek,sivri sinek ile mücadele için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaz aylarında gecelerin kabusu olan ve uykuları bölen sivri sinek, kara sinek ve diğer haşerelere karşı Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bozova kent merkez mahalleleri başta olmak üzere tüm kırsal mahalle ve mezralarda belirlenen program dahilinde ilaçlama çalışmalarına gece geç saatlere kadar sürdürdüler.

Halkın sağlığını düşünerek yaz aylarının kara kabusu olan sivri sinek ve kara sinekle mücadele için 6 ekiple Bozova ilçe genelinde girilmedik sokak cadde ve mezra bırakılmadan ilaçlama çalışmaları tam hız devam ediyor. Teknik donanımlı araçlar ile çalışan deneyimli belediye personelinin, gün içinde ve gece geç saatlerde düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyorlar.

Eklenme Tarihi: 17.05.2022 09:34