Belediye Başkanımız tatsızlığı barışla noktaladı

Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa-Adıyaman Karayolu üzerinde meydana gelen ölümlü trafik kazası sonrasında Deveci ile Aksoy arasındaki tatsızlık Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un girişimleri ile barışla noktalandı.

Belediye Başkanlık makamında her iki aile büyüklerini bir araya getiren Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, ‘yaşanan trafik kazası sonrasın da yaşamını yetiren Elif kızımıza Allahtan Rahmet dilerken, elbetteki ateş düştüğü yeri yakarmış baba Bahri Aksoy ve ailesine sabırlar diliyorum. Bu barışın sağlanmasında emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum’dedi.

Deveci ve Aksoy aile fertlerinin bir araya gelerek yaşanan tatsızlığı barışla noktalanmasında dolayı her iki ailelerde, başta Belediye Başkanı Suphi Aksoy olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 24.03.2022 17:27