BOZOVA BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELEYİ ARALIKSIZ SÜRDÜRDÜ

18 Ocak Salı gününden itibaren etkisini gösteren kar yağışının ardından Belediye olarak ilçe merkezi ve kırsalda karla mücadele çalışması başlattık.

Kar yağışı ile birlikte Bozova Belediyesi, olarak vatandaşlarımızın  olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmaları başlattık. Teyakkuz halinde bekleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ve Temizlik işleri müdürlüğü ekipler yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için çalışmalarımızı aralıksız olarak gerçekleştirdik. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör’den oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz,tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini gerçekleştirdik. Karla mücadele ekiplerimiz, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürdüler.

EKİPLERİMİZ BÜYÜK HASSASİYETLE ÇALIŞTI

Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, karla mücadeleye yönelik önceden tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, “Sosyal hayatın sağlıklı şekilde ilerlemesi adına tüm ekiplerimizle sahadayız. İlçemizde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle buzlanma olması muhtemel bölgelerde sorun yaşanmaması için ekiplerimiz büyük hassasiyetle çalışıyor” dedi.

Eklenme Tarihi: 03.02.2022 10:29