BAŞKAN AKSOY: “TÜM MAHALLELERİMİZE HİZMET YAPACAĞIZ’

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlara hizmet ve projelerini anlatan Başkanımız, tüm mahalleleri parke taşı ile buluşturacaklarının müjdesini verdi.Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması için büyük çaba sarf eden  Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda ilçedeki kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla buluştu. Düzenlenen toplantıya Bozova Belediye Başkan Yardımcılarımız ,Belediye Meclis üyelerimiz  ile teknik ekibin de yer aldığı toplantıya; Merkez Gölbaşı mahalle muhtarı Mehmet Ali Özgül,Fevzi Çakmak Mahalle muhtarı Ali Akgün,Kırmızıpınar mahalle muhtarı Hüseyin Albayrak,Kırsal mahalle Mülkören muhtarı Salih Keser,Soğukkoyu muhtarı Mustafa Polat,Argıncık mahalle muhtarı İsmail Şahin,Kındırali Mahalle muhtarı Mehmet Ali Aydoğdu,Üçdirek Mahalle Muhtarı İbrahim Doğan,Tunalı Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Baydil,İkiz Mahalle muhtarı Hüseyin Kanat,Kızlar Mahalle Muhtarı Mehmet Bayram,Tozluca Mahalle Muhtarı Mehmet Akcan,Boztepe Mahalle Muhtarı Ali Ataş,Akmağara Muhtarı Zeynel Halhallı,Aylan Mahalle Muhtarı Ahmet Altun,Denizbacı Mahalle Muhtarı Halil Can,Büyükhan Mahalle Muhtarı İbrahim Kılıç,Kılçık Mahalle Muhtarı Müslüm Verdü muhtarları katıldı. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy;tüm mahallelerimize eşit hizmet anlayışı ile imkanlar doğrultusunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bozova Belediyesi olarak hem merkezde hem kırsalda her zaman sizin yanınızdayız. Herkesin bir hobisi var benim hobimde halkımıza hizmet etmektir’ dedi. Muhtarların dile getirdiği sorun ve talepleri dinleyerek not alan Başkan Aksoy ve ekibi, bu konuların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Bu arada, toplantıya katılan muhtarlar hem taleplerini hem de aldıkları hizmetten dolayı Başkanımız Suphi Aksoy ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 03.02.2022 10:18