İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI TAM HIZ DEVAM EDİYOR!

Bozova Belediyesi; haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesini merkez ve kırsal mahallelerde hız kesmeden sürdürüyor.

Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Birimi ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların haşere ve sinekten oluşan rahatsızlıklarını gidermek amacıyla sahada gerçekleştirdiği mücadele çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sinek ve haşere oluşumunun önüne geçebilmek amacıyla yürütülen mücadele çalışmaları kapsamında; Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarla ilaçlarla çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Merkezdeki mahallelerin yanı sıra, kırsal mahallelerde de hummalı şekilde sürdürülen ilaçlama çalışmaları, gece ve gündüz olmak üzere çift vardiya şeklinde devam ettirilerek vatandaşlara kesintisiz hizmet verilmesi amaçlanıyor.

Eklenme Tarihi: 29.05.2019 15:31