BAŞKAN AKSOY'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Başkan Aksoy: “ 4 yıl değil 40 yıl da olsa mücadelemiz sürecek”
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. Yılında şehitleri anarak darbeye lanet mesajı yayınladı.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Aksoy, darbe gecesi canlarını dişlerine takarak bu uğurda şehit olanları rahmetle andı.
Başkan Aksoy mesajında; “O hain gece de ezanlarımızı susturamadılar, bayrağımızı indiremediler, vatanımızı yok edemediler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, şehitlerimizin canlarını feda etmesiyle, gazilerimizin hain kurşunlara doğru yürümesiyle, karanlık geceden aydınlık bir sabaha vardık. Bizler hala okçular tepesinde vatanımızı terk etmedik ve etmeyeceğiz.  15 Temmuz 2016’da tüm Türkiye’nin vatanı uğruna savaştığı o gece hala içimizdeki duyguyu harekete geçirmekte. Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. Yılında nasıl yek vücut isek 40 yıl sonrada aynı duygular içinde olacağız. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımızın yanında sağlıklı uzun ömürler diliyorum. O gece ülkelerine sahip çıkan aziz milletimize de bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum” ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi: 14.07.2020 13:01