BOZOVA BELEDİYESİ CUMA NAMAZI ÖNCESİ VATANDAŞLARA MASKE DAĞITTI.

Normalleşme süreci ile birlikte Cuma namazlarında denetim ve maske dağıtım çalışmalarına devam eden Bozova Belediyesi, Cuma namazı öncesicami girişlerinde maske dağıtımını sürdürüyor.

Bozova Belediyesi kendi bünyesinde imalatını yaptığı maskeleri ilçe genelinde ve vatandaşların yoğun olduğu alanlarda dağıtmaya devam ediyor. Bunun yanında korona virüs tedbirleri kapsamında denetimleri sürdüren ekipler, sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda vatandaşlara gerekli uyarılarda bulunuyor.

Bozova belediyesi ekipleri ayrıca düzenli olarak cami, market, fırın, kamu kurum ve kuruluşların tümünde dezenfeksiyon çalışmalarını da sürdürüyor.

Cuma namazı öncesinde ilçede bulunan tüm camilerde maske dağıtan Bozova Belediyesi ekipleri ilk günden bu yana virüs ile mücadeleyi aksatmıyor.

Bozova Belediyesi olarak korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ilçenin dört bir yanına hizmet götürmeye devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 26.06.2020 14:41