BOZOVA BELEDİYESİ FEVZİ ÇAKMAK VE GÖLBAŞI MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy incelemelerde bulunduğu mahallelerde incelemelerde bulunduktan sonra kısa sürede çalışmaların başlaması için talimat verdi.

Fevzi Çakmak Mahallesi ve Gölbaşı mahallesinde Parselasyonu Bozova Belediyesi tarafından tamamlanan ve imarda bulunan cadde ve sokakların hizmete açılması için başkan Aksoy incelemede bulunduktan kısa bir süre sonra çalışmalara başlandı.

Başkan Aksoy’un incelemelerinde İmar Alanı Gölbaşı Mahallesi Sağlık Sokak’ta 12 Metrelik yolun parke taşı yapılması ve Fevzi Çakmak mahallesi küme evlerin yolunun hizmete açılması için ekiplere gerekli talimat verdi.

Parselasyonu tamamlanan ve imarda bulunan cadde ve sokakların hizmete açılması için Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri çalışmalara başladı.

Eklenme Tarihi: 25.06.2020 16:35