ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BERBER VE KUAFÖRLERE YÖNELİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Bozova belediyesi korona virüs ile mücadeleye ilk günden bu yana aralıksız sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluş, fırın, market ve halkın toplu kullanım alanlarını virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor. Bunun yanında halk sağlığını korumaya yönelik esnaf denetimlerini de aksatmıyor.

Bozova belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri son olarak berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilçe genelinde denetliyor. Esnafa sözlü ve yazılı tebliğde bulunan ekipler, tedbirlere uyulmadığı takdirde yasal işlem yapabilecek.

İlçede faaliyet gösteren berber ve kuaförleri ziyaret eden Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, uyulması gereken kuralları hatırlatarak yazlı uyarıları işletmecilere teslim etti. Ekipler, işletme sahiplerine ve çalışanlara açıklanan kuralları uygulamaları yönünde uyararak denetim yaptı.

Çalışanların ve müşterilerin mutlaka maske kullanacağını hatırlatan zabıta ekipleri ayrıca; havlu ve önlük gibi malzemelerin tek kullanımlık olması gerektiğini de tekrar bildirdiler.

Eklenme Tarihi: 24.06.2020 16:47