BOZOVA BELEDİYESİ KORONA VİRÜS İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR.

Bozova’da dezenfekte çalışmaları devam ediyor.
Bozova Belediyesi temizlik işleri ekipleri ilçe genelinde bulunan toplu alanları ve vatandaşların sıkça kullandığı yerleri dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Korona virüs salgının baş gösterdiği günden bu yana tedbirlerini elden bırakmayan Bozova Belediyesi dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede vatandaşların sıkça kullandığı alanlara daha fazla dikkat edilmesi talimatı veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, halk sağlığı için önlemlerini almaya devam ediyor.
Bozova Belediyesi ekipleri son olarak kırsal ve merkezde bulunan eğitim kurumlarını, Rehabilitasyon merkezlerini, kafe, fırın, market ve aynı zaman da kurum ve kuruluş binalarını, sivil vatandaşların toplu olarak kullandıkları diğer alanlarını dezenfekte etmeye devam ediyor.
Dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiğini dile getiren Başkan Aksoy; ‘’ Salgına karşı her türlü önlemi alarak dört bir koldan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle halk sağlığını korumak adına en fazla bulaşma riski olan toplu kullanım alanları aralıksız olarak dezenfekte ederek mücadele ediyoruz. ‘’ Dedi.

Eklenme Tarihi: 15.06.2020 15:31