BAŞKAN AKSOY'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Başkan Aksoy: “Gençler her türlü şer odağına karşı umudumuz” Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik Spor ve Bayramını kutladı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yıl dönümü münasebetiyle Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy bir mesaj yayımladı. Başkan Aksoy kutlama mesajında şunları söyledi;" 19 Mayıs 1919’da tarihe gömülmek istenen bir millet, Mustafa Kemal önderliğinde Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi ile küllerinden yeniden doğmuştu. Vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Ecdadımızın bu kurtuluş mücadelesi ve bağımsızlık aşkı başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek teşkil etmiştir. Bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu kendimize kılavuz edersek bu ruh, daha müreffeh ve güçlü yarınlar için azimle çalışmamızı ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. Kim olduğunu, hangi tarih ve kültüre sahip olduğunu bilen bir nesil, geleceğini daha sağlam temeller üzerine kuracaktır. Gençliğin milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olması için de yaptığımız çalışmalarla yoğunbir tempo ile devam ediyoruz. Bizlerin böylesine değer verdiği gençliğin de içerde ve dışarda her türlü şer odağına karşı umudumuz olduğunun farkındayız. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Eklenme Tarihi: 19.05.2020 14:38