Bozova Belediyesi'nden Karantina Altındaki Vatandaşlara Hijyen Seti

Bozova Belediyesi, ilçede karantina altına alınan Yavuz Selim Mahallesindeki evlere hijyen seti hediye ederek evleri dezenfekte etti.

Şanlıurfa Valiliği tarafından açıklanan resmi verilere göre Bozova İlçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi Sevdiren sokakta rastlanan bir covid-19 şüphelisi nedeniyle karantinaya alındı. Bozova Belediyesi karantina altına alınan mahallede ki vatandaşlara birer hijyen seti hazırlayarak koronaya karşı tedbir almalarını istedi.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla hazırlanan hijyen kolilerinin içine deterjan, sabun, bulaşık deterjanı, kolonya, çamaşır suyu, el sabunu, şampuan, peçete, ıslak mendil vs. ekipler tarafından konularak evlere bırakıldı. Ekipler ürünleri bıraktıktan sonra evlerinin önünü ve giriş kapılarını dezenfekte ederek tedbir aldılar.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy karantina altına alınan mahalle ile ilgili; ‘’ Valiliğimiz tarafından açıklanan resmi veriler sonrası ilçemizde yer alan merkez Yavuz Selim Mahallesine bağlı Sevdiren Mahallesinde maalesef bir covid-19 hastasına rastlanıldı ve sokak karantinaya alındı. Bizler salgının başından beri tedbirlerimizi elden bırakmayarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken bugün de vatandaşlarımızın yanında olarak hijyen setleri hazırlayarak ihtiyaçlarının giderilmesini sağladık. Aynı zaman da sokakta ekstra bir dezenfekte çalışması yaparak önlemlerimizi aldık. Umarız salgın daha fazla yayılmadan karantina süreci biter’’ ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi: 27.04.2020 14:58