AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VE İL KOORDİNATÖRÜ ORHAN KARASAYAR VE İL BAŞKANI BAHATTİN YILDIZ, BAŞKAN AKSOY’U ZİYARET ETTİ.

AK Parti Milletvekili ve İl Koordinatörü Orhan Karasayar, Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’u makamında ziyaret etti. İlçenin sıkıntı ve sorunlarını yerinde dinleyerek Genel Merkeze iletmek üzere ilçeye ziyarette bulunan İl Koordinatörü ve Milletvekili Orhan Karasayar, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'u makamında ziyaret ederek Bozova ilçesi adına yapılacaklar konusunda görüş teatisinde bulundu.

Partili ve meclis üyesi bir çok misafirin katıldığı ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette mini bir toplantı yapılarak, belediye adına bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar da görüşüldü. Gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallelerde yapılan hizmetler konusunda misafirlerine bilgiler veren Başkan Aksoy, yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 14.11.2019 10:06