BAŞKAN AKSOY’DAN MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNE TAM DESTEK

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Çevre ve Orman Bakanlığı koordinatörlüğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Milli Orman Günü kapsamında yürütülen fidan dikimi etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Kasım’ın Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilmesi ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinde fidan gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliklerinin biri de Bozova İlçesine bağlı Yaslıca Mahallesi Milli Ormanında gerçekleştirildi.

Bozova Belediyesi, Bozova Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Muhtarlar Dernek Başkanlığı, İlçe Emniyet ve Jandarma Karakol Komutanlığı, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve öğrenciler olmak üzere ilçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı etkinliğe vatandaşlar da destek verdi.

11/11/2019 tarihinde saat 11:11’de Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Kazar, Bozova Belediye Başkan Yardımcıları Onur Rızvanoğlu, Mahmut Arslan, İlhan Ziro ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nurullah Karakeçili, Muhtarlar ve öğrenciler de fidan dikerek, dikilen fidanlara can suyu verildi.

Bozova Belediye Başkanlığı ekipleri etkinliğe katılan vatandaşlara su dağımı gerçekleştirdi.

Başkan Aksoy, “Geleceğe Nefes” sloganı ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek alandan ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 11.11.2019 09:58