Bozova’da Esnaflar Dezenfekte Ediliyor

Dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgın hastalığına karşın Bozova Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor. Sabahın ilk ışıklarında başladığı dezenfekte çalışmalarına ara vermeden kent merkezinde devam ediyor.

Bozova Belediyesi maske üretimine başladı!

Bozova Belediyesi korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında kimse maskesiz kalmasın diye Halk Eğitim Merkezinde maske üretimine başladı. Bozova Belediyesi vatandaşların kendileri korumaları açısından maske üretimine başladı.

Bozova'da banklar söküldü

Bozova Belediyesinden korona virüsüne karşı topyekün mücadele Bozova Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri korona virüse karşı aldığı tedbirler kapsamında parklarda bank sökümünü gerçekleştirdi.,

Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz Esnafı Uyarmaya Devam Ediyor

Dünyada ve ülkemiz genelinde etkisini gösteren Korona Virüsü tedbirleri kapsamında Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri müdürlüğünce Bozova ilçe esnafına yaş sebze ve meyve alımının seçerek alınmasının yasak olduğundan dolayı uyarıda bulundu.