Bozova Belediye Eş Başkanları ve Personeli Cadde Temizliğinde

Bozova Belediye Eş Başkanları, encümen üyeleri ve belediye personeli, şehirdeki temizlik faaliyetlerine katılarak caddelerde çöp topladılar. Bu anlamlı etkinlik sırasında, belediye eş başkanlarının kendi elleriyle çöp toplaması, vatandaşlar arasında olumlu bir etki yarattı.

Belediye Eş Başkanları, çöp toplama faaliyetine katılarak, ilçenin temizliğine katkıda bulundular. Bu jest, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı ve belediye başkanının kişisel katılımıyla birlikte, yerel yönetimin çevre temizliği konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Vatandaşlar, belediye başkanının çöp toplamasının, toplumda farkındalık yarattığını ve temizlik konusunda herkesin sorumluluk alması gerektiği konusunda önemli bir mesaj ilettiğini belirttiler. Ayrıca, belediyenin bu tür etkinliklerle halkla daha yakın bir ilişki kurduğunu ve toplumun ihtiyaçlarına duyarlı olduğunu vurguladılar.

Bozova Belediye Eş Başkanları yaptıkları açıklamada, “Bu yaptığımız temizlik faaliyeti sadece bir başlangıçtır. İlçemiz hepimizindir. İlçemizi esnafımızla, memurumuzla, işçimizle ve vatandaşımız ile hep beraber daha temiz daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Belediye olarak çevre koruma ve temizlik konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Ayrıca tüm vatandaşlarımızdan ricamız çevreye duyarlı olmaya ve çöpleri uygun şekilde konteynerlere atarak ilçemizin temizliğine katkıda bulunmaya davet ediyoruz” Dediler.

Eklenme Tarihi: 11.06.2024 10:36