BAŞKAN AKSOY’DAN BOZOVA’YA YENİ SGK BİNASI MÜJDESİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un Ankara temasları meyvesini vermeye başladı.

İlçesi Bozova’ya kazandırmayı düşündüğü yatırım ve projeleri için AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile birlikte gerçekleştirdiği başkent ziyaretlerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’yı ziyaret ederek devam eden Başkan Aksoy Bozova ilçesi için yapılacak yeni bir yatırımı daha sosyal medya hesabı üzerinden müjdeledi.

“Bozova her şeyin en güzeline layık” sloganı ile ilçeye hizmet için büyük çaba gösteren Başkan Aksoy’un yeni müjdesi ilçeye yapılacak yeni SGK Hizmet Binası oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığını ziyaret eden Başkan Aksoy, SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ile yaptığı görüşmede ilçesi Bozova için taleplerini bir bir sıraladı. İlçesi için taleplerine olumlu dönüşte bulunan SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’nın müjdesini kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak hemşehrilerini de sevindirdi.

Sosyal medya üzerinden ”Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. @msbagli 'yı ilçe başkanımız @sdevecinet ile birlikte makamında ziyaret ederek ilçemize kazandıracağımız yeni SGK hizmet binası için söz aldık. İlçemize hayırlı olsun SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı'ya ilçemiz adına teşekkür ederiz.” paylaşımında bulunan Başkan Aksoy, SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı’ya da teşekkürlerini iletti.

Ankara temaslarında yatırım ve projeleri için yaptığı görüşmelerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Aksoy, “İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda gece gündüz durmadan devam ediyoruz. İlçe Başkanımız ile birlikte Bakanlıklarımızı ziyaret ederek bakanlarımız ile görüşüyoruz. İlçemize kazandırmayı istediğimiz projelerimiz için destek istedik. Hamd olsun ki görüşmelerimiz meyvelerini vermeye başladı. İlçemiz için önem taşıyan SGK Hizmet Binası için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanımız Dr. Mehmet Selim Bağlı’dan söz aldık. Duyarlılığı ve desteği dolayısıyla Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Selim Bağlı’ya da ilçem adına teşekkür ederim.” dedi.

Eklenme Tarihi: 01.11.2019 14:07