10 KIRSAL MAHALLENİN DAHA STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ile Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsal mahallelerde yürüttüğü berkitme yol yapım çalışmaları son sürat devam ediyor.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ile kırsal mahallelerde devam eden yol çalışmaların yeni adresleri İncirli, Uzunburç, Hacılar, Yaylak, Kaçarsaluca, Dutluca, Büyükhan ve Demircik Mahalleleri oldu. Daha önce Aylan ve Düzdoruk Mahalleleri arasında gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulmuştu. Yaklaşan kış ayları dolayısıyla çalışmalarına son sürat devam eden Bozova Belediyesi ekipleri; İncirli(1 km), Uzunburç (1 km), Hacılar (1.5 km), Yaylak (2.5 km), Kaçarsaluca (1.5 km), Dutluca (2 km), Büyükhan ve Demircik (1.5 km) Mahallelerinde toplamda 11 kilometrelik mesafede gerçekleştirdiği stabilize yol yapım çalışmalarını da tamamlayarak yapımı tamamlanan kırsal yollara yenisini eklemiş oldu.

Kırsal Mahallelerde gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları ile halkın takdirini toplayan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı açıklamada;”İhtiyaca göre hizmet anlayışıyla devam ettiğimiz çalışmalara kırsal mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz stabilize yol yapım çalışmaları ile devam ediyoruz. Yaklaşan kış ayları dolayısıyla önceliğimiz kırsal mahallelerimizin yolları, halkımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz.” diyerek hizmetlerin devamının geleceğini de duyurdu.

Yapımı tamamlanan çalışmalar dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Aksoy’a ve Bozova Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 24.09.2019 12:09