BOZOVA İLÇE STADYUMUNDA YAPILAN TRİBÜN ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, amatör spor kulüplerini için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçede faaliyet gösteren Bozova Belediye Spor, Bozova 75. Yıl Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yaylak Amatör Spor Kulüplerinin kullandığı Bozova İlçe Stadyumunda Bozova Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen tribün çalışmalarında sona gelindi.

Seçildiği günden bu yana gençlerle iç içe olan ve ilçe gençlerine yönelik olarak yürütülen sportif faaliyetlerin artırılması amacıyla da çalışmalar yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bu çalışmalarına Bozova ilçe stadyumunda gerçekleştirdiği tribün çalışması ile bir yenisini daha ekledi. Başkan Aksoy, “İlçe gençlerini zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla spora yönlendirilmesi gerekiyor. Biz bu noktada üzerimize düşen görevleri yerine getirerek halkımıza yardımcı oluyoruz. Gençlerimiz de sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durarak bize yardımcı olmalılar. Sağlıklı ve genç nesiller bu şekilde yetişir. Vatana millete ancak bu şekilde faydalı olurlar. Belediye ekiplerimizce Bozova İlçe Stadyumunda yapımı süren tribün çalışması ile sportif faaliyetlere ilgiyi artırmayı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren Bozova Belediye Spor, Bozova 75. Yıl Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yaylak Amatör Spor Kulüplerine ayakkabı, forma, futbol topu ve idman kıyafeti gibi malzeme desteğinde de bulunan Başkan Aksoy, ilçede yürüttüğü çalışmalar ile 7’den 70’e her kesimin takdirini topluyor.

Eklenme Tarihi: 23.09.2019 12:09