BAŞKAN AKSOY’DAN YENİ KAYMAKAM KAZAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY ve Belediye Meclis üyeleri, Bingöl Yaylıdere Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı’nın Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Bozova Kaymakamlığına atanan Halil İbrahim KAZAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, ilçe ile ilgili genel bilgileri Kaymakam KAZAR'a aktardı. Bozova Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler paylaşan Başkan AKSOY, "Bozova Belediyesi olarak birçok önemli çalışmaya imza attık. Kaymakamlıkla birlikte yürüttüğümüz projelerimiz de var. Kaymakamlık ile el ele vererek vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Daha iyi bir Bozova için çalışıyoruz. Bundan sonraki dönemde sizlerle Bozova’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir kez daha Şanlıurfa'ya ve Bozova’mıza hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Halil İbrahim KAZAR ise Başkan AKSOY’un kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlık nedeniyle teşekkür ederek, Bozova için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Eklenme Tarihi: 02.09.2019 11:24