BAŞKAN AKSOY İLAÇLAMA YAPAN PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İlaçlama Biriminde görevli personelle bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. 12 araç ve 15 kişiyle sahada olduklarını söyleyen Aksoy “İlaçlamada hiçbir sınır tanımadan elimizden gelen tüm çabayı sarf ederek çalışmalarımızı sahada sürdürüyoruz” dedi. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, birim müdürleriyle birlikte İlaçlama Biriminde görevli personellerle bir araya geldi. İlaçlama birimi bünyesindeki araç ve ekipmanları inceleyen Başkan Aksoy, araç ve ekipmanların çalışma prensipleriyle ilgili de çalışanlardan bilgi aldı.

Başkan Aksoy yaptığı açıklamada, ‘’Şimdi, mevsim itibariyle haşerenin daha hareketli olduğu günlerde yine ilaçlama çalışmalarımız devam edecektir. Kırsal ve ilçe dengesini gözeterek, kırsalda da ilçe merkezinde de belirli aralıklarda ve ilaçlamada hiçbir sınır tanımadan, hiçbir hudut tanımadan elimizden gelen tüm çabayı sarf ederek, sahada ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor” dedi

Eklenme Tarihi: 12.06.2019 14:24