BOZOVA BELEDİYESİNDEN YOL YIKAMA ÇALIŞMASI

Bozova Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve kaldırımları yıkamak için kolları sıvadı. Temiz ve sağlıklı bir çevre için faaliyetlerini sürdüren ekipler, caddeleri ara sokakları tazyikli su ile yıkayarak toz ve çamurdan arındırmaya başladı. Kaldırımları tazyikli suyla yıkayan Belediye ekipleri, temizlik çalışmalarının sürdüğünü ve ileri zamanlarda da devam edeceğini belirtti. Vatandaşın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden daha fazla önem gösterdiklerini kaydeden temizlik ekipleri: “Çevre ve sağlık bakımında başlattığımız çalışmalar sürüyor. Temizlik konusunda duyarlı davranmaya çalışıyoruz. Kış mevsimin ardından yollarda biriken toz ve çamuru yıkamaya çalışacağız” dediler. Söz konusu çalışmalarla ilgili konuşan vatandaşlar ise temizlik çalışmalarını yerinde ve güzel bulduklarını ifade ettiler.

Eklenme Tarihi: 29.05.2019 15:23