URFA SIRA GECESİ EKİBİ BOZOVA'LILARI MEST ETTİ

Bozova Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde bulunan Kent Parkın da gerçekleştirilen programda sıra gecesi yapılırken, vatandaşlar şarkılara ve oyun havalarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Kent Parkında düzenlenen Ramazan ayı programına Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Belediye Başkan yardımcıları Onur Rızvanoğlu, Mahmut Aslan, Belediye Meclis üyesi Türkan Boztepe, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un eşi Yüksel Aksoy, Belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Aksoy düzenlemiş olduğu programda şu ifadelere yer verdi;‘’Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz Urfa Sıra Gecesi etkinliğinde hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.’’ dedi.

Protokol'ün Halk Müziği Topluluğu ile hatıra fotoğrafı çekilmelerinin ardından program son buldu.

Eklenme Tarihi: 31.05.2019 16:16