Başkan Aksoy Doğalgaz Çalışmaların Yerinde İnceledi

AKSA doğalgaz tarafından İlçemize kazandırılacak olan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Suphi Aksoy AKSA doğalgaz yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy seçim vaatleri arasında bulunan Doğalgazı ilçeye kazandırma adına geçtiğimiz aylarda doğalgaz çalışmalarına ilk startı verirken, ilçe merkezinde doğalgaz kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, AKSA Doğalgaz çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı. Doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren yüklenici firma yetkilileri;” Kısa süre içerisinde ana hatlardaki çalışmalarımız tamamlayacağız. Daha sonra abonelerimize gerekli tesisatların verilmesi içinde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Suphi Aksoy yaptığı açıklamada, ‘İlçemize doğalgazı kazandırma adına iki ay önce çalışmalarına başladığımız kazılarda sonuna geldik. İnşallah ana hatlardaki çalışmalarımızın kış ayları gelmeden önce tamamlayarak tüm ilçemizdeki üst yapı çalışmalarımızı da tamamlayacağız. İnşallah bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte ilçemize doğalgazı kazandırmış olacağız’ dedi.

Eklenme Tarihi: 03.10.2023 17:51