Başkan Aksoy, Halk bankası ilçemize hayırlı olsun

İlçemizde banka şubelerinin yetersizliğinden yakınan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına Belediye Başkanımız Suphi Aksoy öncülüğünde, ilçemizde Ziraat Bankasının yanı sıra kurumsal diğer banka olan Halk Bank şubesinin açılması için yapmış olduğu ikili görüşmeler neticesinde; Halk Bankası şubesinin Bozova’mıza açılması için öncelikle etüt çalışmaları yapıldı. Daha sonra banka şubesinin kurulacağı yer belirlendi. Banka şubesinin tadilatlarının tamamlanması ile birlikte ilçemize Halk Bank şubesi açılacak.  Halk Bankası Bölge Müdürü Fuat Yetkin beraberinde Bozova Halk Bankası Şube Müdürü Nihat Çiftçi ile birlikte Belediye Başkanımız Suphi Aksoy'u ziyarette bulundular. Ziyarette Belediye başkanımız Suphi Aksoy, ''İlçemizde vatandaşların banka işlemlerinin daha rahat bir şekilde yapabilmeleri adına açılışı yapılacak Halk Bankası Şubesinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün bizleri ziyaret eden Bölge Müdürümüz Fuat Yetkin ve Şube Müdürü Nihat Çiftçi’ye bu süreçteki ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Eklenme Tarihi: 13.09.2023 12:17