Başkan Aksoy’dan Gençlere Yeni Spor Alanları Hediyesi

Belediyemiz, Sızan, Kılıçören, Hacılar ve Çakmaklı Kırsal mahallelerine yeni halı sahaları tamamlarken, ilçenin en büyük kırsal mahallelerinden olan Yaslıca mahallesinde de halı saha çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçenin her alanda gelişmesi adına projelerini bir bir hayata geçirirken, gençlere de ayrıca büyük bir önem veriyor. Başkan Aksoy, gençlerin rahatlıkla spor yapabilmeleri adına her geçen gün yeni spor alanlarını gençlere ve mahallelere kazandırmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy'un gençlere yönelik ilgisi ve hizmet odaklı yaklaşımı başta gençler olmak üzere her kes tarafından takdirle karşılanıyor.

Başkan Aksoy, gençlerin tüm taleplerine anında cevap verirken, gençlerin her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da rahatlıkla spor yapabilecekleri tesisleri inşa etmeye devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana 10’a yakın halı sahayı gençlerin hizmetine sunarken, bundan sonraki süreçte de yine gençlerin halı saha taleplerini kısa sürede yerine getireceği dile getirdi.

Başkan Aksoy, gençlerin spor yapma imkanlarını artırmaya yönelik projeleriyle takdir topluyor ve İlçe sakinleri tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor.

Eklenme Tarihi: 01.06.2023 14:31