Başkanımız Suphi Aksoy’dan Sınavlar Öncesi Öğrencilere Destek

Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy talimatları doğrultusunda İlçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 8’ci sınıflar için LGS deneme sınavı, üniversite sınavına girecek olan 12’ci sınıflar için AYT ve TYT deneme sınavları yapıldı. 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin motivesin ve son hazırlıkları için yapılan son deneme sınavında öğrencilere büyük destek sağlandı. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy; yaptığı yazılı açıklama geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitim alabilmeleri adına yeni eğitim öğretim yılı başından bu yana başlattığımız deneme sınavlarımızı tüm okullarda bugün yapılan son deneme sınavları ile noktalıyoruz. Pazar günü yapılacak LGS liselere giriş sınavına girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. 17-18 Haziran’da yapılacak TYT ve AYT üniversite sınavlarına girecek tüm öğrencilerimize de başarılar diyorum’ dedi.

Bozova kent merkezindeki okullar başta olmak üzere kırsal mahallelerde bulunan tüm okullarda eğitim gören 8’ci ve 12’ci sınıflar için deneme sınavı yapıldı. Bozova Belediyesi olarak her zaman eğitime ayrı bir destek verilirken, geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi bir okulda eğitim almalarını sağlama adına bu yıl lise ve üniversite sınavlarına girecek olan öğrencilere sınav öncesi hem motivasyonlarını yükseltmek hem de kendilerini sınama adına destek olmuş olundu. Gerek Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olsun gerek belediyemiz olsun gençlere ayrı bir değer veriyoruz.

Eklenme Tarihi: 31.05.2023 16:49