Başkanımız Suphi Aksoy İftarda Personelle Buluştu

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, belediye personelleri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Başkan Aksoy, “Gece gündüz demeden ilçemize ve halkımıza hizmet etme adına çalışan tüm personellerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar sürekli olarak çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, en son dün akşam iftar sofrasında personelle bir araya geldi. Başkan Aksoy iftar öncesinde personele hitaben yaptığı konuşmada, ‘Bugüne kadar gece gündüz demeden göstermiş olduğunuz üstün gayret ve çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Göreve geldiğim ilk günden bugüne sürekli olarak sizlerle halkımıza daha iyi hizmet verme adına çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Sizler ilçemize daha iyi hizmet etme adına gecenizi gündüzünüze katarak çalışıyorsunuz. Bugün burada gönül sofrasında sizlerle bir araya gelmenin heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Sizlerin bugüne kadar geçmişte pandemi olmak üzere, geçtiğimiz şubat ayında deprem ve ilimiz ve ilçemizde yaşanan sel felaketinde zorlu süreçte özverili bir şekilde çalıştığınıza yakinen şahit oldum. Sizlerle çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Şimdiden sizlere ve ailenize bundan sonraki yaşantınız da sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 11.04.2023 11:34