İki mahallemizde üst yapı çalışmaları devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, Kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere temizlik, ilaçlama, mahalle içi parke ve bordur çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana onlarca mahallede, mahalle içi stabilize yol, parke ve bordur çalışması için talimatları doğrultusunda,  Fen İşleri ekipleri son olarak Altınlı ve Boztepe mahallelerinde üst yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Devam eden kilitli parke taşı çalışmaları ile ilgili olarak  yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ‘göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm kırsal mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. En son olarak Altınlı ve Boztepe mahallelerimizde başlattığımız üst yapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Her iki mahallede devam eden çalışmalar şimdiden mahalle ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun’ dedi.

İKİ MAHALLE DAHA ÜST YAPIYA KAVUŞUYOR

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan üst yapı çalışmaları tüm hızı ile devam ederken, Boztepe mahallesinde devam eden üst yapı çalışmaları ile ilgili olarak mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Suphi Aksoy başta olmak üzere Belediye çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Boztepe mahallesinde devam eden üst yapı çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Mahalle Muhtarı Ali Ataş, ‘mahallemizde yapılan üst yapı çalışmalarından dolayı özellikle Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve tüm ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde devam eden üst yapı çalışmaları öncesinde kışın çamurdan yazın ise tozdan geçilmiyordu. Yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte mahallemiz daha da modern bir hale gelecektir. Üst yapı çalışmalarından dolayı bir kez daha Belediye Başkanımı Suphi Aksoy ve ekibine teşekkür ediyor. Yapılan hizmetlerin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 17.01.2023 14:53