Belediyemizden yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Bebek Seti”

Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi yeni doğan bebekleri de unutmadı. Yeni doğan bebekler için hazırlanmış “Hoş Geldin Bebek” seti ailelerine hediye ediliyor.

Bozova ilçe sınırları içerisinde ilçe nüfus müdürlüğü ile ilçe sağlık müdürlüğünden alınan kayıtlar doğrultusunda yeni doğan bebekler için Belediyemize müracaat eden ailelere ekiplerimiz tarafından 0-4 aylık bebeklere " Hoş Geldin Bebek" seti hediye ediliyor.

Bozova Belediyesi’nin yeni doğan bebeklere ilk hizmeti ‘’Hoş Geldin Bebek’’ seti ile başlıyor. Bozova Belediyesi, yeni doğum yapan annelere içinde Battaniyesinden, çorabına biberondan emziğe kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak "Hoş Geldin Bebek" paketini hediye ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Belediyemiz, yeni doğan bebeklerin anne ve babalarına da destek oluyor. 'Hoş Geldin Bebek' adlı proje sayesinde Bozova ilçe genelinde  yeni doğan bütün bebeklerin yakınlarına ihtiyaç duyduğu malzemelerin olduğu setler hediye ediliyor.Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un, küçük hemşehrilerimize bir hediyesi olan paketlerde; bebek bezinden biberona, kreminden tulumuna kadar ihtiyaç duyulan her türlü malzeme yer alıyor. Hijyenik ve kaliteli ürünler şık paketler içinde ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy; "Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet veren, insana yatırım yapan kurumlardır. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle yeni anne baba olmuş hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olmak ve belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek istedik. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantamızı hediye ediyoruz. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum." Dedi.

Eklenme Tarihi: 14.11.2022 13:56