Üst yapı çalışmalarımız devam ediyor

Bozova Belediyesi olarak her alanda hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Belirlenen program dahilinde kent merkezi ve tüm kırsal mahalle, köy ve mezralarda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Bozova Belediyesi olarak Kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde deforme ve yerinde sökülen parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Fen İşleri müdürlüğü ekiplerimiz kent merkezinin en büyük mahallelerinden olan Yavuz Selim mahallesindeki  cadde ve ara sokaklarda deforme olan ve yerinde sökülen parke taşları döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Başkanımız Suphi Aksoy talimatları, halkın istekleri üzerine kent merkezinin bir çok mahallesinde olduğu gibi Yavuz Selim mahallesindeki ara sokaklarda yerinde sökülen ve deforme olan parke taşlarının yeniden yerine takılması için ekiplerce çalışmalar devam ediyor. Yavuz Selim mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları ile iliği olarak mahalle sakinleri Müslüm Açıkgöz ve Kahraman Çalışkan Belediye tarafından yapılan çalışmalar için başta Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Çalışmalarla ilgili olarak ayrıca mahalle muhtarı Mustafa Taşçı yaptığı açıklamada, ‘Belediye başkanımız Suphi Aksoy talimatları doğrultusunda başta mahallemiz olmak üzere tüm mahallelerde görünür, görünmez tüm hizmetlerinden dolayı başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.Bozova Belediyesi gerek kent merkezinde gerekse kırsal tüm mahallelerde halkın talep ve isteklerinin yanı sıra daha önce de projelendirilmiş çalışmalar belirlenen program dahilin de devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 16.05.2022 14:19