Belediye Başkanımız Suphi Aksoy; husumeti barışla noktaladı

Bozova’da geçtiğimiz aylarda iki aile arasında yaşanan tatsızlığı barışla noktalanması için her iki aile görüşen Başkan Suphi Aksoy, husumeti barışla noktaladı.

Bozova Belediyesi Şehit Muhammed Fatih Safitürk kır bahçesinde düzenlenen barışa yapılan dua ile her iki aile bir araya getirildi. Bozova ilçesinde yaşanan husumeti barışla noktalanması için kanaat önderleri ile birlikte, Aksoy ve Akgün aile büyüklerini Bozova Enver Yıldırım Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Aksoy ve eski mahalle muhtarı Müslüm Yıldırım ile birlikte görüşen Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ailelerin husumetini barışla noktalanması için her iki aileyi bir araya getirerek barıştırdı.

Akgün ve Aksoy aileleri arasındaki husumeti noktalanması için Belediye Başkanımız Suphi Aksoy öncülüğünde, kanaat önderleri, belediye meclis üyeleri STK Başkanları ve her iki aile büyükleri ve fertlerin katılımı ile bir araya getirildi.

Barışın sağlanması için öncülük eden Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Aksoy yaptığı açıklamada, ‘her iki ailenin barışması adına başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve diğer kanaat önderlerimizle birlikte her iki aile arasındaki husumetin barışla noktalanması için görüşmelerde bulunduk. Başta iki ailemiz olmak üzere ilçemizde böylesi üzücü hadiselerin yaşanması bizleri de üzmektedir. Temennimiz inşallah bundan sonra gerek ilçemizde, memleketimizde, ülkemizde, coğrafyamızda bu tür hadiselerin yaşanmamasıdır. Barış için bir araya gelen her iki aileye de teşekkür ediyorum’ dedi.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ise, ‘öncelikle her iki ailenin husumeti barışla noktalanması için bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum. Burada öncelikle her iki aile arasında yaşanan husumetin barışla noktalanması için gerek şahsım gerekse tüm kanaat önderlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu hadiseler bir daha yaşanmaz, inşallah husumet yerine daha güzel günler için bir araya geliriz. Bu barışın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’dedi.

İlçe müftüsü İbrahim Halil Aslan, yaptığı duanın ardında konuşmasında, ‘ilçemizde Aksoy ve Akgün aileleri arasında yaşanan husumetin  barışla noktalanması adına öncülük eden  Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Dr. Mehmet Fatih Aksoy’a Müslüm Yıldırım’a, kanaat önderlerine ve bu barışın sağlanmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun, inşallah bundan sonra ilçemizde bu tür hadiseler yaşanmaz. Barışa yeltenen her iki aileye de teşekkür ediyorum’dedi

Eklenme Tarihi: 16.05.2022 14:12