Bozova’da ramazan etkinlikleri

Bozova Belediyesi tarafından Ramazan etkinliklerimiz, haftanın 7 günü tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Halk Müzik Korosu tarafından Kent meydanında verilen konsere ilgi büyük oldu. Bir birinden güzel eserlerin söylendiği konserde Koroya vatandaşlar da eşlik etti. Bozova Belediyesi son zamanların en dolu ramazanı halka yaşatmaya devam ediyor. Bozova ilçesinde bugüne kadar çok nadir olarak düzenlenen etkinlikler Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un, göreve gelmesi ile birlikte ilçede sosyal etkinlikler artarak devam ediyor.

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Halk Müziği Karosu tarafından verilen konsere halkla birlikte katılan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, yaptığı açıklama da ‘bugün burada halkımıza güzel bir müzik ziyafeti yaşatan ekibe şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de, etkinliklerimiz devam edecektir. Halkımız her zaman en iyinin iyisine layıktır. Halkımız için ne yaparsak yeridir’ dedi

Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak vatandaşlar; ‘ilçemizde bugüne kadar hiç görmediğimiz bir birinden güzel etkinliklerin düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, olmak üzere emeği geçen tüm belediye çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederiz’ dediler.

Eklenme Tarihi: 20.04.2022 13:06