Bozova Belediyesi Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor

Bozova Belediyesi Çok Amaçlı Konferans salonunda düzenlenen Ramazan etkinliklerine ilgi büyük oldu.Bozova Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri programı çerçevesinde Harran üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Ahmet Gündüz'ün güzel sohbetlerinin yanı sıra İlçe müftülüğü ilahi grubunun ilahileri ve ney müzik ziyafetiyle Bozovalılar güzel bir gece yaşattıldı.program sonrasında bir açıklama da bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü; belediye olarak Ramazan ayının başından bugüne kadar tüm halkımıza güzel program sunma adına çalışmalarda bulunduk.Ramazan etkinlikleri programında bugün ki konuklarımıza Belediye Başkanımız Suphi Aksoy adına şahsım ve Belediyemiz adına teşekkür ediyorum'dedi.Program sonrasında katılımcılara plaket takdim edildi.

Eklenme Tarihi: 18.04.2022 12:17