Belediye Başkanımız Aksoy’dan eğitime tam destek

Belediye başkanımız Suphi Aksoy bu yıl LGS ve TYT sınavına girecek olan 8’ci ve 12’ci sınıflar için eğitim desteğinde bulundu. sınava girecek olan öğrenciler için deneme sınavı kitapçıkları hazırlatarak 45 okulda toplam 1625 öğrenci deneme sınavına katıldı.

Belediye başkanımız Suphi Aksoy;her zaman olduğu gibi gençlere ve eğitime destek vermeye devam ediyor. Bu yıl sınavlara girecek olan 8’ci sınıflar LGS deneme ve üniversite sınavı için hazırlanan 12’ci sınıflar için TYT deneme sınav kitapçıklarını hazırlatarak okullarda deneme sınavı yapılması için girişimlerde bulundu. Eğitime her zaman destek vereceklerini belirten Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yaptığı yazılı açıklama ‘ öğrencilerimizin başarılarına başarı katmaları adına belediye olarak hazırlatmış olduğumuz deneme kitapçıklarımızı tüm okullarımıza dağıttık. Yapılan deneme sınavında öğrencilerimiz hem bilgilerini hem de yapılacak olan sınavlar öncesi kendilerini sınamış oldular’ dedi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Belediye başkanımız Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bu yanı her alanda olduğu gibi eğitime desteklerini aksatmadan sürdürmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, ‘geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin kariyerlerini daha iyi lise ve üniversitelerde yapmaları adına gerekli tüm desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Okullarımızda eğitim gören 8 ve 12’ci sınıflardaki öğrencilerimize gerekli desteklerimiz devam edecektir.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AKSOY’A TEŞEKKÜR

Bozova ilçe genelinde gerçekleştirilen LGS ve TYT sınavı öncesi ve sonrasında sınava giren öğrencilerden Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür; öğrenciler, ‘bugün gerçekleştirilen deneme sınavı için destek ve katkıda bulunan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan LGS ve TYT sınavı öncesinde böylesi önemli bir sınavı yapılması bizleri ayrıca gururlandırmıştır. İnşallah yapılacak genel sınav bize ve ilçemize yakışacak bir başarı elde ederek bizlere destek veren başta belediye başkanımız Suphi Aksoy,okul iderecilerimize ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz’dediler. Okullarda yapılan sınav ile ilgili okul iderecileri ise; ‘sınav öncesinde yapılan deneme sınavı öğrencilerimizin motivasiyonu için büyük bir önem arz etmektedir. Deneme sınavın yapılmasında belediye başkanımız Suphi Aksoy’çok teşekkür ediyoruz’dediler.

Eklenme Tarihi: 28.03.2022 08:36