BAŞKAN AKSOY YAPIMI DEVAM EDEN CANLI HAYVAN VE SEBZE MEYVE PAZARINI YERİNCE İNCELEDİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY ,Yaylak Mahallesinde yapımına kısa süre önce başlanılan Canlı Hayvan pazarı ve Meyve Sebze Pazarında incelemelerde bulundu.

Bozova Belediyesi’nin girişimleri sonucu yeni bir görünüme kavuşacak olan yaylak canlı hayvan pazarı ilçe ve Bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı ve Ekonomik anlamda önemli bir proje. Bunun yanında kısa süre önce yapımına başlanan sebze ve meyve pazarının devam eden inşaatını incelemelerde bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, ilgililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan AKSOY’ a belediye meclis üyesi Ali EKİNCİ de eşlik etti.

Yaylak mahallesinde devam eden inşaatları inceleyen başkan Aksoy vatandaşlarla da bir araya gelerek gerek devam eden çalışmalar gerekse mahallelilerin öneri ve talepleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Eklenme Tarihi: 31.12.2020 18:47