BOZOVA’DA KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMASI BİTTİ

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan mahallelerde gerçekleştirdiği kilitli beton parke döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak ‘Gölbaşı mahallesi Sağlık sokakta’ kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlanmıştı ve parke döşeme çalışması kısa sürede bitti.
Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor.

Son olarak Gölbaşı Mahallesi Sağlık sokakta başlatılan Hastane caddesi ve Bağlıca yolunu birbirine bağlayan kilitli parke taşı çalışması en kısa sürede mahalleye kazandırıldı.

Başkan AKSOY; Gölbaşı mahallesi ‘Sağlık sokakta başlattığımız parke taşı çalışması mahallemiz için büyük önem arz ediyordu ve mahallemizin ihtiyacı olan bir çalışmaydı. Bunun yanında ‘okullar bölgesi’ olması ve özellikle kış aylarında çocukların okula giderken zorlanmaması bizim için çok önemliydi. Kısa sürede ekiplerimiz ile birlikte mahallemizin parke taşı çalışmasını bitirdik bundan sonrası için de ilçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Dedi.

Eklenme Tarihi: 25.08.2020 13:58