BAŞKAN AKSOY DEVAM EDEN PARKE TAŞI ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY ‘ Gölbaşı mahallesi Sağlık sokakta devam eden kilitli parke taşı çalışmasını yerinde inceledi.

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan mahallelerde gerçekleştirdiği kilitli beton parke döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak ‘Gölbaşı mahallesi Sağlık sokakta’ kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor.

Başkan AKSOY; ‘Sağlık sokakta başlattığımız çalışma devam ediyor. gölbaşı mahallesi sağlık sokakta başlattığımız parke taşı çalışması mahallemiz için büyük önem arz ediyordu ve mahallemizin ihtiyacı olan bir çalışmaydı. Bunun yanında ‘okullar bölgesi’ olması ve özellikle kış aylarında çocukların okula giderken zorlanmaması bizim için çok önemli. İlçemize kazandırdığımız hizmetlerin yanında covid-19 ile mücadelemizde hız kesmeden devam ediyor. içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe tedbirlerine uyulması, salgın ile mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor, kalabalık ortamlarda özellikle tedbir kurallarına uyalım’ dedi.

Eklenme Tarihi: 07.08.2020 14:41