BAŞKAN AKSOY SÖZ VERDİĞİ PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYOR

Başkan Aksoy söz verdiği projeyi hayata geçiriyor
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy söz verdiği ''soğuk hava deposu ve bay-bayan taziye evi'' projesini hayata geçiriyor.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Son olarak Yavuz Selim mahallesinde yapılacak olan '' soğuk hava deposu ve bay-bayan taziye evi'' projesinin yapımı için talimat verdi.
Belediye ekipleri yavuz selim mahallesinde yapılacak olan ‘ bay bayan taziye evi ve soğuk hava deposu’ için çalışmalara başladı. Eski yapılar belediyeye ait iş makinaları tarafından yıkılırken yakın zaman da inşaat çalışmalarına başlanılacak.
Proje hakkında konuşan Başkan Aksoy; “söz verdiğimiz gibi projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Bozova halkımız her şeyin en iyisine layık, bizlerde çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Söz verdiğimiz üzere soğuk hava deposu ve bay-bayan taziye evimizi halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalara başladık. En kısa sürede faaliiyete geçirerek vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Eklenme Tarihi: 23.07.2020 17:30