BOZOVA’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLANDI

Bozova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Bozova Belediyesi ve Bozova Kaymakamlığının ortak düzenlemiş olduğu program gece geç saate kadar devam etti. Alana gelen vatandaşlar, korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan kontrollerin ardından teker teker içeri alındı ve Alana girişte Bozova Belediyesi ekipleri gelen vatandaşlara maske dağıttı ve el dezenfektanı standı kurdu.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” temalı fotoğraf sergisinde, hain darbe girişimi sırasında yaşanan olaylar fotoğraf ve videolarla anlatıldı. Kuranı Kerim tilaveti ile devam eden programda, selalar, günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.
Programa, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar,  AK parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci,  ilçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkan yardımcıları Mahmut Arslan ve İlhan Ziro , İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili, MHP ilçe başkanı Remzi Özaydın, AK parti Bozova Belediye Meclis üyeleri, Müftülük, Sivil toplum kuruluşları, Muhtarlar dernek başkanı Müslüm Okan ve Muhtarlar, çok sayıda vatandaş ve Bozova Belediyesi personelleri de katıldı.
Başkan Aksoy;  O hain gece de ezanlarımızı susturamadılar, bayrağımızı indiremediler, vatanımızı yok edemediler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, şehitlerimizin canlarını feda etmesiyle, gazilerimizin hain kurşunlara doğru yürümesiyle, karanlık geceden aydınlık bir sabaha vardık. Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. Yılında nasıl yek vücut isek 40 yıl sonrada aynı duygular içinde olacağız. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımızın yanında sağlıklı uzun ömürler diliyorum. O gece ülkelerine sahip çıkan aziz milletimize de bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum” ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi: 16.07.2020 14:19